Hestane våre

Bøfin

f. 2006. e. Sofin u. Myklemøy ue. Viljar Brim

Eigar: Norsk Fjordhestgard

Bøfin er en veldig stødig og trygg hest. Med en øvet rytter kan han uten problem gå ett LB-program, og han hoppar virkelig alt det du styrer han på. Han er også en solid kjørehest. Bøfin har også vore ute på konkurransebana med våre rideskulerytterar, der han blant anna var med under NM Fjordhest i Førde i 2016. Bøfin befinn seg for tida i Florø, der han kjem til å bli ut året 2020. 

Mattis

f. 2000. e. Veslekar u. Maija ue. Vossar

Eigar: Norsk Fjordhestgard

Mattis er rett og slett ein fantastisk barneponni. Han elskar å bli dulla med, og etter den fjerde timen på barneridning er han fremdeles like blid. Han er som poteta, kan brukast til alt. Han likar spesielt godt å gå framfor vogna, så øyrene toppar seg gjerne med en gang han får selen på ryggen. Han tilpassar seg godt til ryttaren, og kan vere kvikk med dei meir erfarne ryttarane, medan han kan vere avslappa og roleg for dei som treng ein meir stabil hest for å lære seg å bli trygg. Mattis er den einaste hesten på Norsk Fjordhestgard denne hausten og vinteren.

Sæthres Lone

1. pr. f. 2003 e. Fjølestaen u. Lene ue. Rådar

Eigar: Gitte Midtbø

Lone er ein veldig snill hest med mykje motor. Ho har tidlegare vore ute og starta mange stevner på nivå opp til lett køyring, LB dressur og 90 cm sprang. Ho er med andre ord ein allsidig hest med eitt stort hjerte. Hun er en hest det er lett å bli glad i, og en favoritt blant barna.

Myklemøy 

1. pr. f. 1998 e. Viljar Brim u. Bø Marja ue. Heidrapp

Eigar: Jonfinn Bø

Bilder kommer

Myklemøy er ei flott og positiv hoppe med masse egenmotor og arbeidsmoral. Hun har gått som avlshoppe mesteparten av livet sitt, men gled rett inn i rollen som rideskolehest. Hun er et skikkelig arbeidsjern som elsker alt, fra å tusle på tur med barn på ryggen til å kjøre slede, til å hoppe hinder. En nydelig hoppe som går med toppede ører uansett hva! 

Bø Lerka

1. pr. f. 2003 e. Fjølestaen u. Myklemøy ue. Viljar Brim

Eigar: Jonfinn Bø

20180821_112053.jpg

Lerka er en nydelig hoppe som skinner av godhet, snillere hest skal man lete lenge etter. Hun har som mamma'n sin Myklemøy gått som avlshoppe mesteparten av livet sitt, men hun har også sklidd godt inn i rollen sin i rideskolen. Hun ble fort en favoritt hos barna, og gjør en fantastisk jobb uansett hva man ber henne om. 

Lukas 

Egentlig navn: Njøsablakken, f. 2003 e. Lunnar, u. Løland Sonja, ue. Nyvolls Trigger

Eigar: Sigrid Henjum 

Bilder kommer

Lukas er en søt liten vallak som kom til oss i midten av november og skal være her fram til august neste år. Han er en skikkelig "fjellehest" eller cowboyhest som Sigrid selv kaller han, og han har racet rundt i skogen mer enn han har gått på bane. Han ble innridd uten sal, og har vært på utallige fjell- og kløvturer. En skikkelig tøffing som viste seg å være en god hest på ridebanen også, bomarbeid og sjenkelvikninger var ingen utfordring for en uredd fjellgutt! Vi gleder oss til å bli bedre kjent med denne kjekkasen.